22 Ağustos 2007 Çarşamba

Bilinmeyen isimler - Orhan Yıldırım

Fanatik gazetesinde yazan ve Beşiktaş'ın hiçbir şeyinden memnun olmayan Orhan Yıldırım bugünkü yazısında döktürmüş yine. Bakın yazısının bir bölümünde ne diyor ;

Yönetim önce büyük yıldızlara yöneldi. Fakat maliyetler mali yapı ile ters düşünce olmadı. Cisse, Tello, Rüştü, Yozgatlı ve son olarak alınan Diatta bilinmeyen isimler. Geride kalan maçlarda da öne çıkamadılar. Görüntü vasat.

Bu isimler sizin için bilinmeyen olabilir, eğer bilmiyorsanız işte o zaman sizin gazeteciliğinizi sorgularım. Özellikle "isimler" çoğul kullanılarak kendisinden önce gelen kişilere atıfta bulunmaktadır. Yani Türkçe dilbilgisinden anlarız biraz, Sayın Yıldırım.

Roberto Carlos geldikten sonra kimseyi beğenmez oldunuz, bu elitist halinizle gülünç oluyorsunuz.

Tello'yu siz bilmeyebilirsiniz, kendisi Şili milli takımının oyuncusu.

Rüştü'yü ilk defa duymuş gibisiniz, kendisi uzun yıllar Fenerbahçe ve Milli Takım kalesini korumuştur. Milli Takım kalesini halen korumaktadır.

Mehmet Yozgatlı da aynı Rüştü gibi uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giymiştir. Bilinmeyen isim değildir.

Cisse, çok parlak bir kariyere sahip olmasa da, PSG, Monaco, West Ham gibi Avrupa'da gözönünde olan kulüplerde futbol oynamıştır. Sizin için bilinmeyen isim olabilir, ancak Avrupa futbolu bu oyuncuyu bilmektedir.

Tabii siz bizim ligimizi dünyanın en iyi ligi gördüğünüz ve başka bir lig seyretmediğiniz için bu isimler sizin için bilinmeyen isimlerdir.

Hay Allah İyiliğinizi Versin, Sayın Yıldırım

0 yorum :