15 Haziran 2007 Cuma

Helguera balonları

Yaklaşık bir haftadan beri Beşiktaş'ın, Real Madrid'li Helguera'yı transfer etmek için girişimlerde bulunduğu yazıldı, çizildi.

Bugün Sabah gazetesindeki bir haberde, Helguera'nın menajeri, kendisini Beşiktaş'tan kimsenin aramadığını, herhangi bir teklif yapılmadığını söylemiş. Haberin kaynağı ise Sabah gazetesinin Dış Haberler sorumlusu Galip Öztürk. Haberi bizzat yakın dostu (!) olan Helguera'nın menajeri Gives Carnavajal'ı arayarak kendisinden almış.

Şimdi aynı gazetenin arşiv sayfalarına ulaşmak için gazetenin internet sayfasına gidiyoruz, sağ üst köşedeki "Arama" kutucuğunun içine "Helguera" yazıyoruz ve sonuçları inceliyoruz. 2007 yılında Helguera ile ilgili ilk haber 09.Haziran.2007 tarihinde yazılmış. Bunu takip eden her gün Helguera'nın Beşiktaş'a transferi ile ilgili olarak "bitti, tamam, kesin, el sıkıştı, yanaktan makas aldı" gibi ifadeler kullanılarak haber çıkmış.

Tekrar bugüne dönüyoruz, Sabah gazetesinin bugünkü haberinde, aslında Beşiktaş'ın Helguera ile hiç irtibat kurmadığı yazılıyor.

Madem Dış Haberler sorumlunuz Helguera'nın menajeriyle direkt telefon açabilecek kadar kankaydılar, haber kulağınıza ilk geldiğinde neden arayıp sormadınızda, bir haftadan beri okuyucuya balon haber veriyorsunuz?............dermişim.

0 yorum :