10 Temmuz 2007 Salı

Batı yakasında değişen birşey yok. Polat, Uslu düellosu

Daha mürekkebi kurumadı Ali Sami Yen'deki olayların. Bu kadar yazıldı, çizildi, televizyonlarda sabahlara kadar tartışıldı. Yöneticilerin karşılıklı olarak birbirlerini suçlamaları ortamı gereksiz yere gerdi, spor medyasıda b*k'unda boncuk bulmuş gibi sevindi, yangına körükle gittiler. Sonuçları hepimiz biliyoruz.

Yeni sezon daha başlamadı, maşaallah Adnan Polat ile Mahmut Uslu geçtikleri yeri yakıyorlar. Galatasaray cephesi olaylardan sonra kıvırma operasyonlarıyla karışık olayların bir kısmını Fenerbahçe camiasına mal ederek zaten zıvanadan çıkmış işleri daha da karmaşık bir hale getirdiler. Fenerbahçe'li yetkililerde Galatasaray'lı yöneticileri suçladılar.

Ne yazık ki, Adnan Polat'ın bu olaylardan ve Galatasaray'ın aldığı 5 maç cezadan hiç ders çıkarmadığı görülüyor. Sivri dilli Mahmut Uslu ise Polat'a cevap yetiştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Böylece kutuplaşma tam hızıyla sürüyor, medyada gizli gizli alkışlıyor.

Konuşuyorlarsa ne olmuş diyorsanız, açın taraftar forumlarını da bir okuyun bakalım neler oluyor. Birbirlerinden nefret ettiğini söyleyen, gördükleri yerde birbirlerinin kafasını kıracağını söyleyen ve daha nice okuyunca insanın içini ürperten mesajlar veren 'taraftarlar'ın yazılarıyla dolu forumlar.

Sorumsuz yöneticilerin ve sorumsuz medyanın bulunduğu bir ülkede, sebepleri tespit ederken kitleleri suçlamak en son yapılacak şeydir.

0 yorum :