15 Temmuz 2007 Pazar

Celal Kolot ve yaş polemikleri

Beşiktaş, Celal Kolot'un ağzına geleni söyleyen tavırlarından dolayı daha çok polemiklere ve söz düellolarına maruz kalacaktır.

Basında yer alan son açıklamalarında Galatasaray'ın Alman teknik direktörü Feldkamp'ın çok yaşlı olduğunu, hatta annesiyle aynı yaşta olduğunu, önümüzdeki sezonu bile bitiremiyebileceği anlamında bir takım ileri geri laflar etti.

Bu tip açıklamalar kulüp yöneticilerine hiç yakışıyor mu? Bırakın yakışmayı, ortamı germekten başka hiçbir amaca hizmet etmiyor. Defalarca söyledik, yine söylüyoruz; Türkiye futbol liglerindeki terörün baş mimarlarından birisi, egoları göğüslerine sığmayan kulüp yöneticileridir. Anaokulu çağındaki çocukların davranışlarını sergiliyorlar. "Bak şimdi nasıl laf sokacağım, ortalık ayağa kalkacak" felsefesi ile yaşayıp, ertesi günü gazetecilere bu açıklamaları yapmak için gece uyuyamayan yöneticiler bunlar.

Daha durun, Lincoln'ün, Carlos'un kafasına şişeler, sandalyeler uçmadı. Sayenizde onlara da taş, çakmak, çakı atacaklar. Sizlerde eserinizle gurur duyacaksınız.

0 yorum :