17 Temmuz 2007 Salı

Roberto Carlos'un alerjisi

2.Temmuz.2007 tarihli gazetelerin spor sayfalarında Fenerbahçe'ye transferi kapsamında sağlık kontrolüne gelen Roberto Carlos'a doktorun herhangi bir alerjisi olup olmadığı sorulduğunda "Galatasaray'a alerjim var." şeklinde cevap verdiği yazıldı.

Bu haberin kaynağının kim ya da hangi spor servisi olduğunu tespit edemedim. Ancak balon olduğu her halinden belliydi. Yine kötü ve art niyetli spor muhabirleri bir balon şişirmişler, bütün spor kamuoyunu peşinden sürükleyecek aspagaras bir dedikodu yaymışlardı. Dikkat edin haber yaptılar demiyorum, dedikodu yaydılar diyorum. Zira bu kendini bilmez zevatın yaptığı ancak dedikodudur, haber yapanları (sayıları ne kadar az olsa da) tenzih ederim.

Arkasından Galatasaray ve Fenerbahçe kamuoyu birbirine girdi, forumlarda kıyametler koptu. Militan spor muhabirleri yine bir nifak sokmayı başarmışlardı.

Avrupa'daki hazırlık kampına yeni katılan Roberto Carlos, dün antrenmandan sonra yaptığı basın toplantısında, kesinlikle böyle bir açıklama yapmadığını, bunun uydurma olduğunu söyledi.

Ey balon şişirme mühendisleri, bu haber de size kapak olsun. Medyaya olan nefret ve kin gün geçtikçe daha da büyümektedir. Sizin gibi kolpa haber peşinde koşanlar Televole kültürünün üretim artıklarıdır.

0 yorum :