9 Ağustos 2007 Perşembe

Basın Konseyi Fanatik gazetesini ikaz etmeli! Utan Fanatik, Utan!

Almanya'nın Köln kentinde oynanan Süper Kupa maçında, tribünlerde Pierre von Hooydonk'un yanında oturan bir şahısın, geçen sene Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından, stadın kapalı otoparkında Ricardinho'ya saldıran (densiz) kişi olduğunu yazan Fanatik gazetesinin balonu bugün patladı.

Patladı ancak bu çok tehlikeli bir balon. Zira gazetenin haberinde resimde görünen kişinin sözkonusu kişi ile hiç bir alakası olmadığı ortaya çıktı.

Fanatik ne kadar seviyesiz ve balon bir gazete olduğunu bu haberle bir kez daha gösterdi. Yok yere insanları hedef göstererek, bu insanların hayatını, mesleğini ve sosyal itibarını bir çırpıda çöpe sallayan Fanatik gazetesi, bu kişiden bir özür bile dilemedi.

Basın Konseyine buradan sesleniyorum. Bu çok tehlikeli bir gelişmedir. Zaten zıvadanan çıkmaya çok müsait bir futbolsever profili var, bu tip haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışan gazetelere ve bu tarz haberlere müsaade etmeyin. Allah Korusun, hiç hoş olmayan şeyler olabilir, suçsuz, günahsız insanlar, bu tip kendini bilmez gazetelerdeki haberler yüzünden zarar görebilir.

Basın Konseyini göreve çağırıyoruz.

0 yorum :